Ono što će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i osloboditi crijevnih muka je kora nara. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci. U decembru 1999. godine u jednom ruskom časopisu objavljen je članak "Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama“ ruskog travara G.I. Glubokog, gdje je napisan recept patentiranog sredstva za izlječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slijepog crijeva (bez hirurške operacije), salmoneloze.
Recept
Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Poslije toga može da se pije.
Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo.
Za izlječenje za 5 sati od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slijepog crijeva) lijek treba konzumirati na sljedeći način:
Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje(čaše). Nemojte ga cijediti. Ponovo poklopite tacnom. Ako poslije 10 minuta osjetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo liječenje je završeno.
Ako poslije 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje. Proces liječenja nastavlja se i u naredna tri sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka liječenja.
Za izlječenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (zapaljenja debelog crijeva), disbakterioza crijeva, potrebno je suve kore nara konzumirati na sljedeći način:
Nakon što odstoji 25-30 minuta možete ga piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutru na prazan stomak, nakon buđenja, a posljednju, četvrtu dozu, pred spavanje.
Ne treba ga piti svakog dana, već svaki drugi – 1, 3, 5, 7… To je dovoljno za kompletno izlječenje.
Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlječenja čira želuca, to možete učiniti poslije napravljene pauze od 7 dana poslije prvog tretmana liječenja.
Za vrijeme liječenja – ne smijete piti alkohol. - See more at: http://narodnamediciina.blogspot.com/2015/04/izlijecite-cir-na-zelucu-za-sedam-dana.html#sthash.kcUK3bRB.dpuf
četvrtak, 9. travnja 2015.
Izliječite čir na želucu za sedam dana (RECEPT I UPUSTVO)
Posted by Admin | No comments
16:52
Share:

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.
Recent Articles
-
Osnovne odlike Aloe vere Aloe vera je vrsta sukulenta – biljaka koje su razvile posebnu vrstu tkiva u svojim listovima, stabljikama i...
-
PSORIJAZA Čajne mješavine Hrastova kora, čestoslavica, kopriva rosopsa, neven, stolisnik i kadulja. Mješavinu biljaka poparimo, pu...
-
Prelijepa jagoda, prvi puta spominje se prije dvije tisuće godina. Miomirisna, crvena, ukusna, jagoda je vrlo privlačan plod. Većina lju...
-
Da li ste ikad probali prirodni ili biljni lijek da biste izliječili neku bolest ili ga koristite u svakodnevnoj uporabi za održanje dobro...
-
Pojam biljna medicina odnosi se na upotrebu biljaka u medicinske svrhe. Sjemenke, bobice, korijenje, listovi, kora, ili cvjetovi dijelovi ...
-
Oboriće vas, ali ne zbog piva koje u njega ide – nego zbog činjenice da nećete moći da prestanete da trpate ove više nego ukusne kiflice u...
-
Jedan mali dečak upitao je svoju majku: Majko, žasto plačeš? – “Zato što sam žena” – odgovorila mu je majka. – “Ne razumem te!” – zb...
-
Osobe čije srce kuca nepravilno i počinju se osjećati loše imaju samo desetak sekundi prije nego što izgube svijest. Ove osobe ...
-
TIJESTO 600 ml vode 60 g margarina prstohvat soli 300 g brašna 2 jaja šljive ZA POSIPANJE 2 žlice ulja 4 žlice krušnih...
-
Kada je službena medicina nemoćna ili ljudi jednostavno žele liječiti bolest prirodnim lijekovima, ovaj čaj će im odlično doći. Naime, p...
pop
p
0 komentari: